Nowe smaki tofu Bio firmy Polsoja

Firma Polsoja rozszerzyła asortyment o kolejne produkty z tej certyfikowanej serii BIO: tofu z pomidorami i bazylią, tofu marynowane w sosie tamari i tofu wędzone.

BIO tofu z pomidorami i bazylią, dostępne w opakowaniu 250 g,  sprawdzi się zarówno na zimno, jako składnik sałatek i dodatek do kanapek, jak i w daniach gorących. Z kolej BIO tofu marynowane w sosie tamari pasować będzie do dań azjatyckich, jako podstawa past, a także jako dodatek do zimnych przekąsek. BIO tofu wędzone będzie z kolei niezłym dodatkiem do zapiekanek, a także tradycyjnych dań polskich.

 

Póki co nowe BIO tofu dostępne jest tylko w sklepach sieci E.Leclerc.

 

Wszystkie surowce wykorzystane do produkcji BIO tofu Polsoi pochodzą z kontrolowanych upraw ekologicznych i posiadają certyfikat NON GMO.

 

źródło: Polsoja